Onderhoudsbeurt

Groei Mogelijk Maken

De Juiste Invulling

Klantenservice

Wanneer heb je voor het laatst eens uitgebreid de tijd genomen om over je bedrijf te denken? Is jouw bedrijf optimaal en praktisch georganiseerd? Zijn de teksten van je website en brochures nog correct? Waar zou je nog op kunnen besparen? Een nieuw systeem? KarinWorks denkt dit samen met jou (en je medewerkers) voor je uit.

Je bedrijf groeit, het gaat hartstikke goed en je neemt aardig wat medewerkers aan. Maar heb je je organogram goed voor ogen? Wie doet nu eigenlijk wat in jouw bedrijf? Staan alle neuzen dezelfde kant op? En hoe weet je dat? Voor een verdere groei is het goed om soms eens pas op de plaats te maken en met KarinWorks te sparren. Samen bekijken we wat er moet gebeuren en of je op de goede weg bent.

Geen zin, tijd of mogelijkheid om de uitvoering van de verbeteringen zelf te begeleiden? Als projectbegeleider weet Karin, de actiepunten daadkrachtig om te zetten in tastbare resultaten. Soms heeft iemand wat extra begeleiding nodig, een duwtje in de rug naast juist een luisterend oor. KarinWorks heeft jarenlang ervaring in het aansturen en begeleiden van medewerkers. Vraag haar er maar eens naar!

Weet je dat goede service aan klanten jou geld oplevert? Niet alleen bij de verkoop van jouw producten maar ook met het goed oplossen van klachten. Snel reageren, klacht erkennen en zorgen dat het weer goed komt. Ook daarmee zet je je in de markt! KarinWorks zet samen met jou je klantenservice op of, als jij geen tijd hebt, zorgt zij voor jouw klantenservice!

Wie is Karin?

Ruim 25 jaar ervaring en vol energie!

Karin is van ’65. Werkte in de verkoop, als zelfstandig manager, adviseur en business development specialist. Karin is een betrokken, energieke en initiatiefrijke professional met meer dan 25 jaar ervaring in de commerciële-  reis- en logistieke wereld. Ook heeft zij ervaring bij de semi-overheid en klantgerichte organisaties. Zij heeft letterlijk en figuurlijk behoorlijk wat gezien. En die ervaring deelt zij graag met jou! Op een empathische en resultaatgerichte manier, met creativiteit en op een praktische manier. Observerend èn ondernemend en met bovendien een heldere communicatie..

Dat is KarinWorks!

Karin helpt

Je staat er niet alleen voor

Samen kunnen we heel veel binnen het MKB. KarinWorks helpt je de juiste partij te zoeken als je er zelf niet uitkomt. KarinWorks helpt je met nog veel meer. Bel of mail en we maken een afspraak voor een verkennende koffie!